Meer krullen in je haar
Sprinkles on a cupcake: Snel krullen in je haar met de krultang

Als je dik en lang haar hebt zoals mezelf is het niet altijd heel handig of snel om met de krultang aan de slag te gaan.

Hoe zorg ik voor pluis vrije mooie krullen?

Ik kreeg een tijd geleden een vraag van Gerarda over haar krullende haar. Ik wil je graag nog meer over krullend en pluisvrij haar vertellen.

Tips voor krullend haar – Girlscene

Behalve de dagelijkse verzorging die jij zelf moet doen is het ook belangrijk om een goede kapper te zoeken die verstand heeft van krullend haar.

Hoe krijg ik mijn krullen zo? | Ladiesinc

Vervolgens laat ik het drogen aan de lucht terwijl ik af en toe mijn krullen voorzichtig los schud en opknijp. De bovenste laag van je haar droogt vrij snel …

Krullen maken op 6 manieren – Beautyblog – Proud2bme

Omdat ik verschillende manieren gebruik om mijn haar te krullen kan ik dus ook veel verschillende kapsels maken met krullen die allemaal een hele andere …

Achsa’s krullen veren op met John Masters

‘Hoe meer krullen hoe bewerkelijker je haar. Je wordt ook zo’n verleidelijke prooi: ieder product dat iets belooft wordt aangeschaft!

Volume of krul haar meer dagen mooi houden – Beautybash.nl …

http://beautybash.nl/volume-of-krul-haar-meer-dagen-mooi-houden/Kapsalon Mirian

Krullend haar

Zoekresultaten
Zoals je ziet is het aan de bovenkant gewoon stijl omdat er zoveel gewicht aan hangt dus als ik een bob neem zou het dan net zo gaan krullen als de …

Wat is meer sexy bij een vrouw steil haar of krullen? – Plazilla.com

Maar hoe zit het nu echt. En zou het echt een verschil maken? Of maken wij vrouwen elkaar maar iets wijs? De vraag stellen aan je eigen man vriend of zelfs …

Welk stylingproduct is geschikt voor normaal haar met fijne krullen?

Krullen maken met haarklemmen – Girlscene

Hoe vaker je deze stappen herhaalt hoe meer krullen je natuurlijk krijgt. Het is maar net wat jij het mooiste vindt. Succes!

Celebs: steil of krullen? – Girlscene

Shakira´s natuurlijke krullen zijn leuk maar een beetje té vol. Het steile haar maakt haar meer classy en brengt meer aandacht naar haar gezicht.

Dé party kapsels van 2009 – StyleToday

Krullen zijn geen echte krullen meer het is meer een goede textuur in je haar aanbrengen. Ideaal voorbeeld? Jennifer Aniston.In de krullen! – MyBlackHairMyBlackHair

Grote of kleine krullen. Lang of kort. Weave of relaxed. Natural of niet. Je kunt zoveel meer met je haar! Zoals het slapen met Bantu Knots.

Hoe krijg je mooie krullen in je haar? | Zucht.be

Ook krullen zijn helemaal niet meer weg te denken tegenwoordig. Wie van nature geen krullen heeft doet er namelijk alles aan om krullen te creëren.

Kapsels lang haar: Donkerblond haar met lichte krul – Kapsels lang …

Meer kapsels lang haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *